25 maj 2009

Nyanser

Hon saknar nyanser.

Inte en enda gång har han sagt nåt om henne som är.
Nåt annat än att hon är fantastisk.

Missförstå inte.
Alla människor är fantastiska.

Och ingen.
Ingen är utan mindre bra sidor och små
skavanker.
Inte hon. Heller.

Han har till exempel alltid.
Gjort sig lustig över människor som talar om sig själva
i tredje person.
Men inte när hon gör det.

4 kommentarer:

Vardagslyx... sa...

Det här tycker jag var ett himla rart inlägg. Sa så mycket som inte kunde läsas i bokstäver. Du är fin som försöker tycka om och umgås med henne. Just nu verkar det lika lätt som att tycka om skoskav.

L sa...

Men så är det väl när man är nykär? Då är personen i fråga helt fantastisk, och det är först senare man börjar irritera sig på sånt som att hon t ex talar om sig själv i 3:e person.
Jag tycker inte det verkar helt ärligt från hans sida. Han säger att han inte är intresserad av henne, men tar det slut mellan er är det väl hon som blir hans flirt igen? Tror du inte det? Om hon nu är så söt och fantastisk på alla sätt.

Sanna sa...

Känner helt igen alla dessa lovord. inte ett ont ord i närheten av denna kvinna. Som jag själv bara inte tål. (?) Klart alla har sina fel och brister bara det att man inte ser dem då det finns känslor (nya sånna) som pirrar och spirar. Men som sagt som jag ser på kärleken, det gäller att finna en människa som man i längden står ut med. :/ Spelar ingen roll hur mycket man älskar varanndra Om man inte kan ta den andres dåliga sidor eller fula ovanor. Men det låter kanske hemskt.

Fortfarande lycklig sa...

Jag tycker att det känns lite knepigt ja. Inte så att jag tror att han är KÄR i henne men väl lite vänskapsförälskad. Och det kan han väl på ett sätt få lov att vara. Det kan jag med vara, i både killar och tjejer. Men det är lite jobbigt med tanke på hans historia med henne.

Och det är ju HAN som måste stå för nyanseringen av henne, inte jag.