6 december 2011

Lucka 6: Berätta om bloggarna du läser

Jag kunde göra det lätt för mig och bara klistra in länkar men det vore lite för lättjefullt. Så jag ska faktiskt försöka mig på att säga något också.

Jag har inte jättemånga bloggar i min lista, jag rensar så att de som står med där är de som jag faktiskt läser regelbundet. Några av dem är väldigt passiva eller har lagt av, men de får vara kvar ändå eftersom jag vill ha dem där.

Mina favoriter bland de som uppdaterar hyggligt ofta är:

Caroline för hennes unika kombination av fantastiska bilder och krispigt språk. Hon är en äkta människa som inte fasadar men som ändå (eller kanske just därför) har stor integritet. En förebild för mig.

Drömma-Lotta och hennes poetiska och dagsformiga språk och hennes fantasifulla bilder. Hon är, precis som Caroline, en människa som säger som det är men på ett helt annat sätt.  

Joanna läser jag för att få idéer och inspiration framför allt. Och för att det är så spännande att läsa om hur det är att ha småbarn och vara gravid när man själv inte är där längre. Även Joanna är en fasadlös kvinna, märker att det är något av ett tema här.      

Suziluz skriver vackert och klokt om livets både svåra och roliga saker och har snart en roman på bokhandlarnas hyllor. Ännu en förebild som visar att det ouppnåeliga faktiskt kan vara inom räckhåll. På flera sätt.

Så. Vad väntar du på? Klicka dig in och läs!

Inga kommentarer: