19 januari 2010

Tjat - typ

Nä alltså
Jag fixar inte detta tjat om sex
som det på nåt sätt är hela tiden

Jag saknar dig
mantrat han upprepar som betyder
jag vill knulla och är putt för att
du inte vill

För jag vill inte så ofta
och ännu mera sällan vill jag när jag förstår
att jag på nåt sätt måste vilja

Att för varje dag som inte vill
som inget händer
blir det mer tjat och mer hundögon

Och nä det gör mig inte kåtare,
sorry

Som en vän sa
Det finns inte osexigare än tjat om sex
Nä, det är sant som det är sagt

4 kommentarer:

Anonym sa...

Hundögon går bort! Totalt.

Detta behöver han nog få höra från någon sexexpert. Om det nu finns någon allmän sådan. Det är ju en grundregel hos oss kvinnor. Vilken kvinna tänder på det? Tror man kan känna vad som helst, dåligt samvete, kanske gulligt, direkt avtändande, men absolut inte kåthet.

Jag undrar om ni inte behöver hjälp utifrån att hantera den här låsta situationen som blivit kring sex.

Caroline sa...

Det är tråkigt att det blivit så infekterat med sex. Är det så att han i sin person värderar sex väldigt högt och ser det som väldigt viktigt och att du inte lägger samma tyngd på det utan ser andra saker som intima? Eller hur kan det bli så fel? Tror du att din sexlust så som den är nu, är den du egentligen har, att den är ett mer bestående koncept eller hur man ska säga och i så fall: formulerar det eller talar du i spår som att det här är något övergående, som gör att han hela tiden verkar måste prova? Jag tycker ju personligen att i en period av att hitta det som ska hålla er ihop kan välja att peta ner sex en smula från viktighetsstegen, men samtidigt så måste man ju ha en någorlunda lik grundnivå annars är det ju oförenligt i långa loppet. För visst gör sex nytta när den är ömsesidigt önskad och på jämlik nivå.

Anonym sa...

Han låter som en sexmissbrukare, tror det finns vård men vet inte hur framgångsrik sån är.

Fortfarande lycklig sa...

Tack för era kommentarer. Jag läser och tar till mig. Sex har blivit otroligt laddat och jag vet inte riktigt hur vi ska ta oss ur det. Att tiga är inte rätt, det vet jag, men allt ältande har också förstört massor, i alla fall för mig och min lust.